Sølund festivalen

I år havde vi besluttet at tage en dagstur til Sølund festivalen med de brugere der havde lyst og som ikke skulle afsted med deres bosted eller andre.

Billetterne blev bestilt tidligt på året og vi har glædet os længe til dagen skulle komme. Og så kom dagen ENDELIG. På værkstedet var der kreeret et flot banner og vejrudsigten lovede fint vejr.

Kl. 09.30 gik turen mod Skanderborg og Sølund festivalen.

Da vi kom derop fandt vi os en plet hvor vi kunne sætte vores banner og lave en base hvor man hele tiden kunne finde tilbage til.

Første koncert var med Kandis, og som vanligt leverede de et brag af en koncert og stemningen var høj. Efterfølgende stod nogen i kø i næsten 1 time for at få autografer 🙂

Efter lidt frokost var det tid til at høre Gnags. Igen en fantastisk oplevelse.

Efter Gnags var der kaffe og is og så var vi klar til Lars Lilholt. På trods af efterhånden at være en ældre herre, så leverede han og hans band en fantastisk koncert med udelukkende gamle og kendte hits.

Så blev det tid til aftensmad. Den blev indtaget på tæpper, bag det ene musiktelt. Så pomfritter og burgere blev akkompagneret af Shu Bi or Not Shu Bi, der spilledede Shu Bi Dua musik. De hurtige nåede ind i teltet og danse til bla. “stærk tobak” , hvorefter vi vendte snuderne mod Bakkelund. Alle meget trætte, men høje på livsglæde, fantastisk musik og masser af kærlighed.

Det er absolut ikke udelukket at vi igen næste år drager på Sølund festival.

 

IMG_1080

 

2017-062 2017-061 2017-06

 

Scroll til toppen

Uddannet socialpædagog i 2010.

Efteruddannelse inden for neuropsykologi og -pædagogik i 2014
Har under sin uddannelse arbejdet i henholdsvis socialpsykiatrien og inden for autismeområdet.

Blev efter endt uddannelse fastansat på Tornhuset, et botilbud for voksne med autisme.

Har stor interesse for heste og ridning og bruger dette som et pædagogisk redskab på Bakkelund.