Personale

På Bakkelund har vi sammensat en personalegruppe med en bred vifte af kompetencer og erfaringer. Vi vægter et personale der matcher målgruppen samt Bakkelunds rammer. Ved siden af faglighed lægger vi vægt på at man ser meningen med udendørs, praktisk orienteret arbejde. Vi ser samtidig en stor værdi i at forskellige faggrupper arbejder sammen og supplerer hinanden med hver deres spidskompetencer.
Personalet inddrager hver især deres personlige interesser og bruger dette som et fælles tredje i arbejdet på Bakkelund.

Hvem er vi?

Sarah Møller Rasmussen

Ejer og daglig pædagogisk leder.
Startede på Bakkelund maj 2015, og i juni 2020 købte og overtog hun Bakkelund.

42441318 (ml. 8-16)
29253927 (privat)

sr@bakkelund-ryslinge.dk

 

Jan Petersen

Uddannet socialpædagog. Flere års erfaring indenfor specialområdet. Er uddannet indenfor metoden KRAP. Har deltaget i mange kurser, som f.eks. TEACH, Low Arousel og konflikthåndtering. Jan har håndværkersnilde, og står ofte i spidsen for diverse byggeprojekter på Bakkelund.
I sin fritid spiller Jan australsk fodbold. Han interesserer sig herudover for træarbejde og friluftsliv.

jan@brpost.dk

Lea

Uddannet socialpædagog. Erfaring indenfor både special- og normalområdet. Har især arbejdet med ressourceforløb. Er godkendt aflastningsfamilie, og deltager herigennem i flere kurser i løbet af et år. Lea besidder udpræget ordenssans og er mere end almindeligt dygtig i et køkken, hvorfor hun også har det primære ansvar for husholdningen på Bakkelund.
I sin fritid nyder Lea at gå lange ture i det fri, dyrke sport og bage. Lea er født og opvokset på et landbrug, og bruger megen af sin viden herfra på Bakkelund.

lea@brpost.dk

Steffen Jarl Højgård

Pædagogisk assistent med mange års erfaring indenfor det pædagogiske felt, herunder flere år indenfor autismeområdet. Praktisk orienteret.

steffen@brpost.dk

Lykke

Uddannet fysioterapeut.

lykke@brpost.dk

Jørn

Grundlægger og tidligere ejer af Bakkelund

Haveteam:

Heidi og Svend. Indgår også i det daglige arbejde, og tilrettelægger ofte opgaver i haven hvor brugerne deltager.